Your Cart

Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни
При настъпване на промени във водената политика за защита на личните данни, които влизат в сила веднага след публикуването им в раздел Политика за личните данни. Потребителите трябва да се информират от раздела за защитата на техните лични данни и да следят за настъпване на промени. След влизането на промените в сила всеки Потребител, който продължава да използва интернет сайта pvc-dograma.net се съгласява с публикуваната информация и приема водената Политика за защита на личните данни.


Плащане с кредитна или дебитна карта
Поверителните данни на самата карта, като номер, име на картодържател, валидност на картата и CVV код не са достъпни за ПВЦ Дограма София. Те са строго конфиденциални и се обменят само и единствено между картодържателя и банката. Защитата на тези данни е на много високо ниво.


Данни, с които работим
Данните, които са необходими на фирмата за качествено обслужване на клиентите са два вида: лични данни (информация, която идентифицира лицето, регистрирало се като Потребител на нашия сайт) и нелични данни (информация, която не идентифицира лицето).

Всички изискуеми лични данни на потребителя са защитени от Закона за защита на личните данни и се съхраняват съобразно неговите предписания и изисквания. Като лични данни се квалифицира информацията от: създания профил на сайта, поръчването на продукт или услуга, участие в томболи, попълване на анкета, запитване относно продукти или услуги. Някои от посочените лични данни лицето трябва да предостави задължително, а други доброволно. При отказ от страна на лицето на предоставяне на задължителните лични данни, няма да може да получи заявената от него дейност. При регистрация на сайта pvc-dograma.net Потребителят доброволно предоставя своите лични данни, които се обработват и съхраняват. Чрез тази лична информация Потребителят лесно може да бъде идентифициран - име, фамилия, пол, дата на раждане. При желание на Потребителя той може да сподели доброволно и друга информация, която не е задължителна, но може да бъде използвана при организиране на томболи, анкети, въпросници и други.

Неличните данни са информация, която не може да се използва за идентифициране на конкретен Потребителя. Такава информация включва URL адреса на страницата, която сте посетили преди нашата, URL адреса на страницата, която ще посетите след като напуснете pvc-dograma.net, използвания браузър, IP адреса. Тези данни могат да се използват от нас, нашите доставчици на услуги или рекламодатели в случаи на възникване на проблеми, анализиране на тенденции, администриране на уеб страници, чрез използването на различни електронни инструменти като бисквитки и други.


Разкриване на личните данни
ПВЦ Дограма София се ангажира да запази конфиденциалността на всички лични данни на Потребителите. Личните данни няма да бъдат споделяни, обсъждани и разгласявани пред трети лица, с изключение на специфични случаи, като:

ПВЦ Дограма София може да сподели Вашите лични данни с трети лица, в случай на сделка по прехвърляне. При сливания или вливания с други дружества ПВЦ Дограма София ще пренесе информацията на своите потребители, но тя продължава да бъде обект на защита.

ПВЦ Дограма София може да използва поверените лични данни при нужда от собствена или на други лица защита. Това може да се случи по наше решение или ако се изисква от закона, с цел защита на нашите права или съобразно съдебно производство, като и всякакво друго юридическо действие, свързано с pvc-dograma.net.


Сигурност на информацията
Сигурността на личните данни на нашите потребители е от първостепенно значение за нас. Ние сме предприели всички необходими мерки, които максимално защитават поверената ни информация. Всеки Потребител се идентифицира с име и парола, които препоръчваме да не бъдат разгласявани. Личните данни, които се дават в pvc-dograma.net се съхраняват на защитен сървър, до който имат достъп единствено няколко наши служители. За да се гарантира високата сигурност на информацията, някои от данните се обработват със Secure Socket Layer (SSL) – криптиращ код. Това се отнася до тези данни, които са свързани с информацията за различни начин на онлайн разплащане.

ПВЦ Дограма София предупреждава, че никой не може да даде 100% гаранция за защита на информация, публикувана в Интернет. Ние гарантираме на нашите Потребители, че отговорно съхраняваме и се грижим за поверените ни данни, получени при предоставяне на услуги, но не носим отговорност за действията на трети лица, които биха предизвикали зложелателни действия, случайно събитие или обстоятелство от форсмажорен характер, за което ние не носим вина.


Използване на "бисквитки"
ПВЦ Дограма София може да използва модули cookie цели, като: достъп до информация, когато влизате, за да предоставите персонализирано съдържание, за да съхраните последната визуализирана страница на един продукт или услуга ПВЦ Дограма София, оферти и подходящо съдържание спрямо Вашите интереси Вътрешен анализ, предоставен от клиента, извършване на научни изследвания с цел подобряване на съдържанието, на продуктите и услугите ПВЦ Дограма София, подкрепа на мерките за сигурност, като например изискването на повторно влизане за един продукт или услуга ПВЦ Дограма София, след изтичането на определен период от време, помагане за идентифициране на някои потенциални измамни дейности.

Ако желаете да не получавате реклами от ПВЦ Дограма София, или да не сте вече абонат при получаването на оферти за избрани продукти от ПВЦ Дограма София, моля посетете страницата за отказване на абонамента.

ПВЦ Дограма София Ви дава възможност за постоянно отписване. За използване на опцията на постоянно отписване, трябва да влезете в ПВЦ Дограма София, преди да се отпишете.

Можете да конфигурирате браузъра за достъп на всички модули cookie, за отхвърляне на всички модули cookie или да Ви информираме тогава когато е поставен модул cookie. Браузърите се различават помежду си, и поради това Ви молим да се обърнете към менюто „Помощ“ на вашия браузър, за да научите начина за промяната на cookie.

Ако отхвърляте всички модули cookie, е възможно да нямате възможност да използвате продуктите или услугите на ПВЦ Дограма София, които изискват влизане и да нямате възможност да се възползвате от офертите на ПВЦ Дограма София.

ПВЦ Дограма София събира лични данни от други източници, например, без ограничения, посетените страници на някои трети страни, които управляват операции в co-branding, чрез реклами или по друг начин; данни, период на търсене и събраните резултати вследствие на търсене в уеб търсачки, включително платеното съдържание (например спонсорирани Линкове Overture). Достъпни на САЙТА данни, като: актуализирана информация за последните поръчки, информация за лична идентификация (включително име, email адрес, парола, предпочитания за комуникация и рекламни предпочитания, Adress Book), предложения (включително история на Последно разглеждани продукти, опитът на взаимодействие със сайта, преди да потвърдите поръчка, както и предпочитания).

Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”). Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само, ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва. Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там.


Социални мрежи и приставки
Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, и други такива предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. ПВЦ Дограма София не отговаря за защитата на личните Ви при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

Сайтът използва Социални приставки / Social Plugins, които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузър, при съгласие с техните условия и регистрация.

Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Facebook, която се поддържа от Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. („Facebook“). Тази приставка се разпознава по логата на Facebook (бяло „f” на син фон или „вдигнат нагоре палец“) или се отличава с „Facebook Social Plugin“. Списъкът и видовете Facebook Social Plugins може да видите тук: https://developers.facebook.com/products/social-plugins/.

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Facebook приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Facebook и съдържанието на приставката ще бъде прехвърлено директно от Facebook към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Facebook приставки, Facebook получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Facebook.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Facebook в САЩ. Ако сте вписан във Facebook, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Facebook профил. Ако си взаимодействате с тези Plugins, напр. натиснете бутона „Харесвам“, или напишете коментар, тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Facebook и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Facebook профил и видима за приятелите Ви във Facebook.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на: https://www.facebook.com/policies. Ако не желаете Facebook да отразява посещението на сайта на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от Facebook преди да посетите сайта.

Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Google+, която се поддържа от Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Тази приставка се разпознава по логата на Google („+1“ бутон на бял или цветен фон). Списъкът и видовете Google+ Social Plugins може да видите тук: https://developers.google.com/+/web/.

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Google + приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Google и съдържанието на Приставката ще бъде прехвърлено директно от Google към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Google приставки, Google получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Google+.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Google в САЩ. Ако сте вписан във Google+, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Google+ профил. Ако си взаимодействате с тези Plugins, напр. натиснете бутона „+1“ тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Google и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Google профил и видима за Вашите контакти в Google+.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy. Ако не желаете Google да отразява посещението на сайта на Вашия Google+ профил е необходимо да се отпишете от Google+ преди да посетите сайта.