Обков за PVC, масивни дървени и AL врати

Последното поколение автоматично “секюрити“ заключване за входни врати от Winkhaus, обединяващо множество предимства в една система. AutoLock AV3 съчетава надежна сигурност и изключителна лекота на движението с подобрено удобство при активиране и сигурно плътно затваряне.

Масивни заключващи елементи (под формата на “куки“) и независими уплътняващи елементи, които осигуряват плавно, но също така много надеждно и плътно затваряне. Причината за лесно задвижващия се затварящ механизъм се крие в централно разположения магнитен активатор на автоматичната брава. AutoLock AV3 може да се дообрудва по избор с т. н. “дневна функция“, която се активира /деактивира изключително лесно по механичен път само с помощта на един бутон от елемент в заключващия насрещник.

Плътно затворената (само чрез придърпване на крилото към касата), подсигурена с AV3 врата, се счита от застрахователите за заключена и напълно защитена. Може да бъде отключена лесно отвън с помощта на ключ. Това последно поколение автоматично заключване от Winkhaus се предлага също така и като моторно заключване, вариант blueMatic EAV3 с управление чрез безпотенциален контакт, като дистанционно, разпознаване на пръстов отпечатък(или зеница), чрез смарт телефон, радио- или други системи.

Модулна система за врати за аварийни изходи
  • серията анти-паник РНА 2000 се предлага от неръждаема стомана и стандартна гама цветове;
  • съответствие на стандарт EN 1125;
  • надеждна охрана;
  • oбезопасителния заключващ език осигурява пълна защита от непозволено влизане отвън;
  • възможност за едно- или три- точково заключване при еднокрили врати и три- или четириточково заключване при двукрили врати;

ПВЦ Дограма София ООД