Your Cart

Блог

20 Май Какво представлява стъклото 4 сезона и защото е предпочитано при избор на стъклопакет ?
0 3293
Когато целта е постигане на добра топлоизолация и същевременно редуциране на прекомерното навлизане на слънчева светлина в дадено помещение, тогава стъклата 4 сезона са правилният избор.Какви са преди..
21 Ное Шумоизолация
0 1324
Наред с топлоизолационните свойства на стъклопакетите и защитата от проникване с взлом, шумоизолацията е много важна и все по-актуална характеристика на стъклата и стъклопакетите, като материали в съв..
13 Ное Противовзолмна защита
0 313
Противовзломна защита В повече от 80% от случаите, крадците влизат през прозорците и балконските врати. Подсигурените прозорци и врати, спомагат за значителното намаляване на риска от влизане с взлом...
5 Ное Конденз по прозорците
0 361
Кондензът по прозорците може да се появи по краищата, по ъглите на рамките, но тази поява не трябва да се бърка с появата на конденз вътре в стъклопакета, защото това вече може да говори за дефектен с..
2 Ное Капаци
0 338
Капаците предпазват прозорците от атмосферните влияния, като същевременно придават на фасадата индивидуален стил. Предлагат се няколко вида в зависимост от материала. Капаци от PVC профили във вариан..
25 Окт Как да се грижим за PVC дограмата?
0 325
При смяна на старата дограма с нова, е добре да знаем как след подмяната да я потдържаме и каква трябва да бъде правилната експлоатация, за да удължим живота максимално дълго на PVC дограмата. Поддър..
17 Окт Брой камери в профилите
0 231
ПВЦ профилите имат въздушни кухини между вътрешната и външна стена на профила, тези кухини се наричат камери. Ако кухината е една, това означава, че профилът е двукамерен, ако са две, профилът е трика..
9 Окт Обков и аксесоари за врати
0 276
Обков за PVC, масивни дървени и AL врати Последното поколение автоматично “секюрити“ заключване за входни врати от Winkhaus, обединяващо множество предимства в една система. AutoLock AV3 съчетава над..
1 Окт RAL монтаж
0 319
Съвременното строителство и правните разпоредби поставят високи изисквания към правилното уплътняване при монтажа на прозорци и входни врати и при топлоизолиране на отделните компоненти на сградите, ф..
21 Сеп Довършителни дейности
0 273
Измазването или обръщането около прозорците е много съществена довършителна дейност след смяната на старата дървена дограма с нова. Измазването придава допълнително завършен вид на прозореца. Много хо..
13 Сеп Смяна на стъклопакет
0 250
Смяната на стъклопакета може да се наложи ако той се разхерметизира, например ако се счупи някое от стъклата. Тогава той трябва да се смени бързо, тъй като разхерметизирането нарушава енергийната ефек..
5 Сеп 10 причини да сменим дограмата
0 205
Ако търсите дограма за дома Ви, то значи или сте новодомец или пък просто искате да смените старите прозорци, които отдавна са давали най-доброто. Преди да вземето каквото и да е прибързано решение, п..
Показани са от 1 до 12 от 43 резултата (4 страници)