Преди да разгледате нашия сайт, моля, приемете нашите правила за "Бисквитките"(Cookie)
Вътрешни щори

Вътрешни щори

Видове вътрешни щори

Римски щори

Римските щори са един от най- актуалните модели в съвременния интериор. Те са алтернатива на пердетата и в последните години успешно заместват в декорацията добре познатите ни пердета. Обликът на римската щора придава индивидуалност към интериора Ви и същевременно внася нежния уют, като бяга от стереотипа на старите завеси и пердета.

Римските щори са изработени от текстил. Когато са спуснати платът застава почти гладък пред стъклото, а при събирането им- елегантно се надипля. Монтирането им принципно става над дограмата, където се надипля плата, така щората се спуска от тавана, за да се получи красив завършен вид.

Текстилът е висококачествен, материите са както плътни така и леки, ефирни и полупрозрачни, оцветени в меки, пастелни тонове, радващи окото. Цветът не може да избелее от слънчевите лъчи и Ви осигурява до 100% затъмнение. Механизмът на щората осигурява лесен демонтаж на текстила, за да може да го почистите (пере се в пералня на 30 градуса без центрофуга) или подмените.

Вертикални щори

Вертикалните щори са съвременна и модерна алтернатива на пердетата и завесите. Те внасят необходимата елегантност и завършеност в интериора на всеки дом и офис. Механизмите за управление позволяват захващане на щората за таван или за стена и позволяват пакета ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата. Чрез системата на управление може да се постигне загадачно или атрактивно осветление в зависимост от настроението на обитателите. Благодарение на съвременните технологии, по които се обработват материалите, вертикалните щори са антистатични (не задържат прах) и лесни за поддръжка.

Огромното разнообразие от десени и цветове може да задоволи и най-претенциозните изисквания за уют и стил. Предлагаме платове с ширина на лентата 89 и 127 мм. Платове с ширина 89 мм са предпочинати за домашни условия, а платове с ширина 127 мм са подходящи за покриване на по-големи площи.

Вертикална Ден и Нощ щора

Вертикална щора ден и нощ -проектирана така че да съчетава два вида материя. Прозрачна, която пропуска светлината и плътна, която осигурява защита от светли-на и уединение през деня.
Схеми на управление - Според спецификата на стаята и на околния интериор, може да избирате удобно за вас управление на вертикалните щори. Те безпроблемно могат да се събират на различна страна, в зависимост от вашите предпочитания.

Роло щори

Роло щорите са елегантни, стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Те са с изключително лесен механизъм за управление, изработват се, от текстилни материи - 100% полиестер, полиестер и PVC или от фибростъкло. Роло щорите могат да осигурят, както леко приглушена светлина, така и сто процентово затъмняване. Съществува безкраен асортимент от десени, разнообразни механизми за управление и много различни начини на монтаж за таван, стена или прозорец.

Роло щора Ден и нощ

Ново модернистично решение са роло щори "Ден и нощ", с тях се постига ефектно съчетание на светлината от нощ към ден.

Роло Фантазия – Ден и Нощ

Този модел е специално разработен за ПВЦ и Алуминиева дограма, с елегантни алуминиеви водачи и декоративен профил. Щората се управлява посредством синджирче. Подходящи за монтаж на таван , стена или на дограмата.

Плисе щори

Плисе щорите комбинират неповторим дизайн с успешно контролиране на дневната светлина и температурата:

-защитават от нежелани отражения на светлината; -изпълнения и в нестандартни форми (триъгълник, кръг, полукръг, трапец); -изработват се от антистатичен материал, кой-то не задържа прах; -монтират се на всяко отделно крило, което позволява лесното отваряне без съобразява-не с положението на щората; -заема минимална част от стъклото в събрано състояние; -материите биват ефирни (изцяло с декорати-вен ефект), плътни (пропускат светлина, но не пропускат видимост) и материи с рефлек-торно покритие (отразяват до 70% преките слънчеви лъчи); -различните варианти на управление позво-ляват щорите да се движат отдолу нагоре, от-горе надолу и в двете посоки; -практично и красиво решение е щората “ден и нощ“ която представлява комбинация от два различни плата с различна светлопропускли-вост

Хоризонтални щори

-изработват се от алуминий с ширина на ламе-лите 25 mm и 16 mm;
-разнообразна цветова гама;
-снабдени са с надеждни механизми и се по- чистват лесно;
-възможност за монтаж пред и между стъкла /при дървена дограма;
-регулират достъпа на светлина чрез завърта-не на ламелите;
-поставят се на всяко крило поотделно и не е необходимо събиране на щората за отваряне на съответните крила;
-аксесоарът “странично водене“ не позволява люлеене и изкривяване на ламелите при отваряне

Дървени хоризонтални щори

Дървените щори са уникална и стилна добавка за интериора. Дървото създава атмосфера на топлина и уют, като се вписва във всички архитектурни стилове. Дървените щори са част от мебелировката и обзавеждането в дома или офиса. Освен стилния си външен вид , те са изключително ефективни при регулиране на светлинният поток чрез завъртане на ламелите.

Предлага се богат набор от цветове и ламели с ширини 25 мм и 50 мм. Модел с 25 мм ламел, управлението се осъществява чрез дървена щека, а събирането и спускането на щората посредством корда. Стандартно модела се изпълнява с „челен“ декоративен корниз. Модел с 50 мм ламел, управлението се осъществява посредством корди. Стандартно модела с „П-образен“ декоративен корниз.